Aanzienlijke verlaging van het E-peil?

SWS biedt de uitkomst!Soudal Window System. Een professioneel venster-'aansluitsysteem'. Een combinatie van op elkaar afgestemde producten die de afdichting verzorgen tussen schrijnwerk en metselwerk.

Met de EPB wetgeving worden alle bouwdetails belangrijk, dus ook vensteraansluitingen. Wat baat het superisolerende muren, schrijnwerk en beglazing in een gebouw te voorzien als daartussen koudebruggen of luchtlekken zorgen voor warmte-en energieverlies?

Een zo goed mogelijke score in het Energie Prestatie Certificaat (EPC) of bij de EPB-aangifte is dan ook meer dan ooit gevraagd.

Raamaansluitingen spelen hierin een cruciale rol. SWS kan hier dankzij de luchtdichtheid en de eliminatie van koudebruggen een mooie winst opleveren op gebied van E-peil!

Product in de kijker

Vloeibare membranen zijn 'the next big thing'


Voor het lucht- en dampremmend afwerken van allerlei aansluitingen in de gebouwschil, is Soudatight het geschikte product. De luchtdichtingspasta kan zeer eenvoudig verborsteld of verspoten worden en vormt, na droging, een volledig naadloos en elastisch membraan dat perfect de vorm van de ondergrond volgt. Zowel voor binnen- als buitentoepassingen.

De combinatie van deze vloeibare producten doorstond succesvol de MO-01/1 systeemtest van het befaamde ift in Rosenheim. Soudal kan als enige fabrikant een systeem voor lucht- en slagregendichtheid op basis van vloeibare membranen aanbieden.


Eigenschappen:
  • Luchtdicht en dampremmend
  • Blijvend elastisch na uitharding en zeer duurzaam
  • Volledig naadloos membraan
  • Zeer goede hechting op vele poreuze materialen
  • Goede hechting op licht vochtige en licht stoffige ondergronden
  • Kan na droging worden geverfd, overpleisterd of bekleefd